سوراخ کردن شیشه سکوریت با دیگر شیشه ها از لحاظ زمان سوراخ کردن متفاوت است. در اصل تفاوت در سوراخ کردن این شیشه ریشه در ساخت این شیشه خاص دارد. به این شیشه در زمان ساخت 650 تا 700 درجه گرما داده می شود و در کسری از ثانیه این شیشه را خنک می کنند. این پروسه ی گرما دهی باعث می شود که که مقاومت شیشه به دو برابر زمان قبل از گرمادهی افزایش پیدا کند. این افزایش مقاومت سوراخ کردن شیشه را سخت می کند؛ به همین جهت است که قبل از گرمادهی شیشه را برش می دهند و در اصل بعد از اتمام پروسه نمی توان شیشه سکوریت را سوراخ کرد.
اگر بخواهیم انواع سوراخ کردن شیشه لمینت را نام ببریم با کمی مشکل مواجه می شویم زیرا شیشه های لمینت به شیشه های نشکن معروف هستند. شیشه های لمینت از آنجایی که از چند لایه شیشه تشکیل شده اند؛ مانند شیشه های فلوت نیستند که به راحتی سوراخ شوند. اگر لایه رویی سوراخ شود، باز هم لایه های بعدی هستند که کار بسیار سخت است.
انواع سوراخ کردن شیشه و بطری در منزل به بر شیشه با چوب، برش شیشه با قیچی، برش شیشه با آب و روغن، برش شیشه با سیم داغ و برش شیشه با نخ تقسیم بندی می شود. تنوع روش ها در برش بطری یا شیشه بسیار بالا است. اما همواره باید دقت داشته باشید که این روش ها برای شیشه های کم ضخامت و بطری های نوشابه یا وسایل داخل آشپزخانه است و شیشه های مقاوم تر را نمی توان با این روش ها سوراخ کرد.
این نوع برش کمی نیازمند سابقه ی فنی در این زمینه است زیرا باید سیم را به جریان متناوب وصل کنید. بهتر است دستگاهی داشته باشید که میزان جریان وارد شده را اندازه گیری کند. در این روش ابتدا سیم مسی بلندی را انتخاب کنید، منظور از سیم مسی صرفا به این جهت است که عبور جریان از آن میسر باشد. سیم را به صورت دولایه با دقت فراوان دور بطری مورد نظر می پیچید، دقت کنید که سیم تکان نخورد و ثابت باشد. در این هنگام سیم را با دقت فراوان به جریان برق وصل می کنید. بعد از قطع جریان آن را در کاسه ی آب یخ که از قبل آماده شده است، قرار می دهید. بطری با تکان ساده دست از یکدیگر جدا می شود. البته همانطور که گفته شد این روش کمی خطرناک است، در پایین روش های کم خطر تر و آسان تری را آموزش می دهیم.